donderdag 1 november 2012

Tutorial kadozakje DieZijn Leuk!

Afgelopen week maakte ik een tutorial voor Nynke.
Al een paar jaar organiseert zij de Diezijn Leuk markt in Groningen, errug leuk!
Ook laat ze daarvoor flyers ontwerpen, met op de achterkant een leuk kadootje.
Dit keer werden ze ontworpen door Lisette, met een hele gezellige winterse print waar je bijv een klein kadootje mee in kunt pakken.
Maar, ook een klein envelopje is natuurlijk helemaal leuk om daarmee te vouwen, om kleine kadootjes in te stoppen, en de tutorial daarvoor mocht ik maken ♥
Dus, bijdeze, de tutorial made by moi, een kadozakje gemaakt met de flyer van de Diezijn Leuk markt! (natuurlijk kun je deze met ieder papier (a5) maken, maar wil je dit printje en heb je hem niet, kun je hem hier vinden samen met de vorige flyers, en downloaden om uit te printen)


Hoe je dit gezellige zakje kunt maken?

Deze mal download je HIER en print je uit op groot formaat.
Je knipt hem uit langs de randjes, en vervolgens leg je hem op de reclame kant van de flyer en trek je hem over. (de potloodlijnen staan dus op de binnenkant van je zakje) Daarna knip je deze uit.
Op je “mal” zie je gele lijnen staan, dit zijn de vouw lijnen, en die mag je nu dan gaan vouwen. Je vouwt alles naar binnen, zodat je de mooie patroonkant aan de buitenkant hebt, en de reclame kant aan de binnenkant.
Daarna doe je op de roze gestreepte delen lijm, en plak je hem inelkaar.
Tadaaaaa!! En nu kun je je zakje vullen met een leuk zelf gemaakt kaartje, geld, labels, lieve stickertjes, of een gezellig stukje
paarse divine twine die je koopt bij Nynke in haar webwinkel

Veel plezier ermee!

5 opmerkingen:

  1. Super leuk dit, ga deze gebruiken voor uitdeelzakjes voor mn oudste dame op school, dit is echt leuk om te doen, en zij kan ook nog eens bij helpen, dank voor het delen!


    Veel Liefs,
    Ruby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi... ik maak ze ook maar hoe maak jij ze dicht zodat je de omslag niet stuk moet doen?

    BeantwoordenVerwijderen

Hier word ik weer bij van, dankjewel! ♥