maandag 5 november 2012

Leuk om weg te geven!


Deze kado envelopjes maakte ik met mijn tutorial, zoveel leuker om iemand geld op zijn verjaardag te geven in zo'n envelopje dan in zo'n saaie witte! Ze zijn ook ideaal voor snailmail kadootjes, dit is tegenwoordig erg populair op oa Instagram. Je maakt een gezellig pakje voor iemand, met allerhande papiergezelligheid, en krijgt van iemand weer een envelop terug met leuks. Ik heb nu mijn 2 eerste adressen binnen, maar eens even kijken hoe ik het vind. Maar als het bevalt, gaan er zeker meer komen! Ik vind de gewone post toch echt nog wel heel leuk hoor, zou het erg jammer vinden als dit er helemaal uit gaat, en alles via de electronische weg zou gaan.

6 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk! Ik was zondag op de markt in Groningen geweest. Heb het envelopje alleen nog niet uitgeprobeerd. Te druk met stage/school. Het staat wel op mijn 'to do lijstje'. Zoals daar zoveel dingen op staan. ;)
  Ziet er erg leuk uit!! Ben zelf ook gek op post!

  Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga ze ook uit proberen want heb nog flyers over, wou ze nog maken om op de markt mee in te pakken, maarja tijd gebrek. Nog heel erg bedankt voor het maken van de turorial!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee! ondanks dat we een digitale blog nodig hebben om te 'kletsen', blijft een gewone post kaart het leukst! daar geniet ik met de lapswap ook zo van.
  ik zal je tutorials eens even bekijken! thanxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind gewone post ook zoveel leuker en persoonlijker dan een mailtje!!
  En, we hebben het goed naar ons zin hier in Gouda. En het fijnst is dat ik op zolder m'n eigen hobbyruimte heb!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ze zijn echt super leuk! En om hier iets in te geven, maakt je presentje zoveel persoonlijker. Ongeacht wat er in zit eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Hier word ik weer bij van, dankjewel! ♥