woensdag 29 februari 2012

The versatile blogger ♥


Now here are the rules, and what I have to do.
1.Add the award to your blog.
2.Thank the blogger(s) who gave it to you.
3.Mention 7 random things about yourself.
4.List the rules.
5.Award to 15 bloggers.
6.Inform each of the 15 by leaving a comment on their blog.
Deze kreeg ik van Anoeska van CreAnoes, echt superlief, nogmaals dank lieve dame!
Er staat dat ik zeven dingen van mezelf moet vertellen...
Vraag me echt af of jullie daar op zitten te wachten, maar goed, ik ga mijn best doen.

♥ Aanstaande zaterdag hebben wij, the girls van de Dutch swappers, een ontmoetingsdag. Ik heb hier veel zin in, fijn om even tijd voor mezelf te hebben, maar ben ook ontzettend onzeker. Ik voel me niet zo lekker in mijn vel, en ben dan "heerlijk" onzeker (hè Jel?!) over wat ik aan moet, of ik wel leuke/lekkere dingen heb gemaakt, of men wel op mij zit te wachten... Ik zou zo'n knop willen, een LOSLATEN knop... Kan ik die niet swappen met iemand? :P

♥ Ik ben geboren in het ziekenhuis in Stadskanaal, heb tot mijn zevende gewoond in Kopstukken, daarna verhuisd naar Vlagtwedde (waar ik in totaal ook in 3 verschillende huizen heb gewoond), en zes jaar geleden verhuisde ik naar Rotterdam. Nu wonen we alweer langer dan 1 jaar in Nieuwerkerk. Maar steeds meer begint het gevoel te knagen dat ik terug wil naar het Noorden, terwijl ik in het begin zei dat ik echt nooit meer terug wilde... Zal dat ooit overgaan, dat gemis, zal ik dat veilige gevoel van thuis komen als in Vlagtwedde ben ook ooit hier gaan krijgen? Over een klein poosje ga ik weer een paar dagen naar huis, ik kijk er zooo naar uit!

♥ Onze auto staat nu bij de garage, net als afgelopen maandag. Toen kreeg hij een apk keuring en een grote beurt. Ze hebben toen iets met de verwarming gedaan, waardoor ik, toen ik dinsdag naar mijn schoonmams in Nieuwleusen ging, de kachel alleen maar op de koude stand kon laten staan. Wat niet klopte was dat het wel loeiheet was in de auto!!

♥ Mijn naaimachine vertoont "kuren", maar ik ben te lui om dr weg te brengen. Ik heb haar nu dik 2 en een half jaar, maar eigenlijk heeft ze nog nooit een beurt gehad. Hoe vaak laat jij dit doen?

♥ Ik heb mezelf op een "stoffen-koop-stop" gezet, ik heb zooooveel liggen wat ik gewoon echt eens op moet maken. Of in ieder geval eens moet gebruiken! Echt bizar, wat je verzameld in de jaren. Maar als je een stofje krijgt is het natuurlijk anders :) Die neem ik met liefde aan en stop ik bij mijn verzameling.

♥ Ben afgelopen week begonnen met het sorteren van stoffen, polkadots bij polkadots, ruitjes bij ruitjes, etc. Vandaag maar even wat platic bakken inslaan bij de Hema, die zijn in de aanbieding zag ik, heerlijk als dat straks allemaal gesorteerd is!

♥ Ik heb altijd gedacht dat ik worteltjestaart echt niet lekker zou vinden. Maar voor een poosje terug bij Elle Aime, daar at ik het voor het eerst, en dat was me toch smullen! Inmiddels heb ik het al 2 keer gemaakt, en maak ik morgen een worteltjestaart om mee te nemen naar de swappersdag, samen met nog wat andere dingetjes. Ik hou dr zo van, koekjes cakes en taarten bakken!


Zo, en nu aan mij de taak om deze award uit te delen aan 15 blogs waar ik blij van word. Er zijn er natuurlijk veel meer dan 15, maar ik zal er gewoon een paar uithalen:


Mamarina Ik word altijd blij als er in mijn reader weer een nieuwe post van haar verschijnt.
Leuke Lintjes Hele handige en superleuke tutorials komen hier voorbij.
Praise your love Ik ken haar blog nog niet zo lang, maar geniet van haar schrijven en haar denken. Ze motiveert me ook om weer fris in het geloof te staan, en daar mee bezig te zijn. Erg fijn!
HandmadebyMeet Ik hou zo van haar vrolijkheid!
Maarnietvangrijs Lekker down to earth, en toffe foto's!
Makkie Zij is een prachtige creatieve dochter van Hem, en doet hier mooie dingen mee voor oa de Eva. Daar geniet ik van, en velen met mij!
Seni with love Want zij is lief, en gezellig, en binnenkort ga ik haar zien! Superleuk! :D (en ze heeft momenteel een give away lopen, dus ga zeker kijken!)
By MiekK Ze maakt de prachtigste dingen, maakt van oude dingen prachtige mooie nieuwe dingen, en is ook nog eens een superlief iemand!
by Kris Haar verschoningsmat is geniaal! Leuke blog om in de gaten te houden!
♥ Mijn lieve vriendinnetje Margrietha :) ---> KLIK
Zjizjipke Bij haar won ik een geweldig tof kado, ze blogt gezellig en babbelt ook op twitter vrolijk mee.
Bij gebrek aan beter Ze is tof, lekker jong, blogt superleuk, en is helemaal hip!
The little forest I looove her style! Superleuk om ook jou weer te zien lieve dame!
A la Sascha Zij gaat mij ooit nog eens leren breien op een rondbreinaald, haha, arme rondbreinaald! Ik heb niet gauw een hekel aan dingen, maar daaraan wel!
Anni-tas Zij maakt ubertoffe luiertassen! En door haar tutorial heb ik, al een heeeele poos geleden, mijn eerste ritstasje genaaid :D


8 opmerkingen:

 1. Proficiat met je award !!

  Je 'stoffen-koop-stop' klinkt bekend in de oren ;-) net als dat onzekere meisje... dat toch steeds weer komt gluren bij nieuwe ervaringen en momenten.

  Dat zullen we allemaal wel een beetje hebben, niet dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je award en dank je voor het doorgeven!!!! Erg leuk en vooral ook de typering 'down to earth', dat past wel bij ons. :-) Ik laat de award verder voor wat ie is als je het niet erg vindt, omdat ik op mijn blog geen persoonlijke dingen vertel (over mezelf). Ik weet ook nog niet precies in hoeverre ik dat wel of niet wil. Maar ik ben absoluut vereerd dat je mij uitkoos!
  Groetjes, Sacha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel!!!! En leuk om zo wat over jou te lezen! Kom maar weer terug naar het noorden hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er blijft een band bestaan, zeker weten! Heel erg lief van je, leuk wat over jou te lezen en nog veel leuker hoe attent je bent voor je medebloggers, zo kennen we jou! Heel erg dank je wel, ik weet nog niet of ik hem doorgeef, wel een hele eer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jantina, wat heb je een leuke blog.
  Je hebt me geraakt met de mooie en eerlijke manier waarop je over jezelf schrijft in je post.. En ik ken je helemaal niet! Bijzonder is dat toch!!
  Ik kwam je tegen bij Makkie, vandaar..
  Ik ga je volgen hoor!
  En welkom op mijn blog, kom maar eens een kijkje nemen als je het leuk vindt...
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat superlief! Dankjewel! Weet nog niet of ik hem ook ga overnemen want heb er nog een aantal andere gekregen ook, en ik denk niet dat ik zo 7 dingen over mezelf kan vertellen die de bezoekers nog niet kennen.. Ik denk er nog even over na!

  Ik sta trouwens ook op een stoffenkoopstop momenteel, ik zou volgens mij nog een hele kamer kunnen vullen met alles wat ik nog heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aaaaah! bedankt voor de award :) ik voel me vereerd, misschien dat ik er nog wat mee doe... maar dat weet ik nog niet. om nou nog meer over mezelf te bloggen ;) iig THANKS!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Jantina! Wat was het weer leuk gisteren he? Jammer dat ik je niet veel gesproken heb, volgende keer hopelijk wat meer. Misschien moeten jullie toch naar het noorden verhuizen, dat is dichter bij mij :D . Kunnen we af en toe gezellig afspreken, vindt Bouwiena ook vast heel leuk. Bedankt voor de award! Ik kreeg ook al een liebster blog award van Maartje. Ik zal ze van de week op m'n blog zetten. Dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen

Hier word ik weer bij van, dankjewel! ♥