dinsdag 4 oktober 2011

Getagd ♥

Ik werd getagd door Bee-zzy BumbleBee, thanks girl!En dan nu aan mij om 10 dingen te verzinnen...

* Ik zit nu aan mijn blog te werken terwijl ik eigenlijk echt vreeeselijk nodig moet opruimen op mijn werk/hobby kamer, het is hier echt een grote puinhoop!

* Ik houdt van ritme, regelmaat, van lijstjes afstrepen. En toch ben ik er zo slecht in! Das best raar... Ik ben gek op een opgeruimd huis, en toch heb ik er soms zo'n rommel van, waarvan ik dan juist weer niet blij word!

* Vandaag had Daniël voor het eerste een playdate met een meisje uit zijn klas, Rosalie. Hij heeft ontzettend genoten, en ik ook, zo leuk om ook eens een meissie over de vloer te hebben! We hebben geverfd, ze hebben buiten gespeeld, en boven... Echt genoten ♥

* Wij hadden een hondje, Beer, dat we weg moesten doen omdat Daniël allergisch bleek. Maar nu het toch een stuk beter gaat en hij ook geen last meer heeft als we bij mijn ouders zijn (2 honden), begint het toch wel heel erg te kriebelen steeds... Ik vind een boomertje zoooo leuk!

* Mijn mannen zijn alledrie in 2 weken tijd jarig, Daniël 27 sept, Tobias 6 okt, en JJ 8 okt. Daniël kreeg lego, en een houten trein. Maar wat te kopen voor een ventje dat 2 wordt?! Pffff... Lastig! Iemand tips?

* Ik heb kralen binnen gekregen uit Rwanda, waarvan ik dingen ga maken en die ga verkopen voor de vrouwen in Rwanda, het goede doel van de eoEva. Deze week ben ik erg druk met allerlei andere dingen, volgende week hoop ik aan de slag te kunnen!

* Mijn lieve JJ is in Amsterdam nu, waar hij een potje voetbal gaat spelen in de Arena, samen met een aantal andere collega's. Hij "haat" Ajax... Snap jij het nog?

* Vorige week heb ik me opgegeven op de sportschool, en heb direct een personal coach gehad voor anderhalf uur die me een schema heeft gegeven. Deze week heb ik veel last van mijn sarcoidose, en door de benauwdheid is sporten ff niet handig, maar ik hoop er gauw mee aan de slag te kunnen! (Ja, ik! Echt waar! :P )

* Ga heel gauw een toffe give away plaatsen op mijn blog, moet alleen ff de tijd vinden om het te maken! Wat het wordt weet ik al...

* Heb sinds kort ook wordfeut op mijn telefoon, haha, lachen hoor! Alleen ben ik niet iemand die continu maar bezig is daarmee... Het kan bij mij dus weleens ff duren voor ik een woord maak ;) ( te vinden onder CreaCuties )

En nu mag ik iemand taggen... Lieve Vera, ik tag jou!

2 opmerkingen:

  1. Mijn kleinzoon die vrijdag 2 wordt krijgt een keukentje, die is helemaal in de potten en pannen, hier bij opa en oma heeft hij al een ikea keukentje en hij is daar altijd zoooooo druk mee. Nu krijgt thuis ook een keuken met echt eten (van hout) zo leuk. Misschien ook iets voor jou zoon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lieve Jantina, wat ontzettend leuk om te lezen! En super van de uitslag!!!! knuffel, Nancy!

    BeantwoordenVerwijderen

Hier word ik weer bij van, dankjewel! ♥