maandag 5 maart 2012

Swapperdeswap! Deel 2

Gisteren zagen jullie wat ik zelf had gemaakt voor het spel en de swap, vandaag laat ik jullie zien waarmee ik naar huis ging.

Allereerst mijn gewonnen kado's, die uit het spel:

Deze FANTASTISCHE theepot met gebreid jasje werd gemaakt door Sascha, ik heb hem inmiddels al 3 keer helemaal gevuld met kamille honing thee, en zelf helemaal leeg gedronken :D Supertof kado!


Deze superschattige vintage kadootjes, gemaakt door Anoeska


Allemaal lieve haaksels van IlonaH, ze haakt echt zoooo netjes! Er zaten nog een aantal dingetjes bij, maar die gaf ik weg aan andere lieverds :)


En ook nog deze stofjes, echt helemaal leuk, thanks Maartje!


Van Janny kreeg ik dit stoffenpakketje als "ontmoetingsdag swap". Zij had het helemaal goed bekeken, aangezien ik mezelf op een stoffenkoopstop heb gezet :) Dan word je hier helemaal blij van natuurlijk!


Dit zeepje kreeg ik ook van IlonaH, dat maakt ze dus helemaal zelf, hoe gaaf is dat?! Dit is gemaakt van geitenmelk, het is een beetje vettig. Ideaal voor onze kleinste man, die vaak last heeft van eczeem!


Deze wol kocht ik van Nynke, ik wil er een tas van gaan maken! Heb meerdere bollen van die blauwe, en dan misschien een toffe bloem erop van die gekleurde ofzo, echt helemaal zin in!


Susan ging naar Japan, waar ze allerlei leuke dingen kocht. Ik nam deze van haar over, en kreeg daarbij nog een extraatje, dankjewel Susan!


Ja, ik weet het, ik ging met belachelijk veel leuks naar huis! Ik ben er zoooo blij mee :) Toen we uit het clubhuis gingen, om 22u, zei Kim dat we bij haar ook nog welkom waren. Joyce, Susan en ik gingen nog gezellig mee, uiteindelijk resulteerde dat in dat ik om half 4 midden in de nacht thuis kwam, haha. Maar bij Kim kreeg ik het meest bijzondere kado, dankjulliewel lieve meiden! Volgens mij is er een stukje Jantina terug, en dat had ik echt nodig!

Het was een geweldige dag, een geweldige avond en superbijzondere nacht.
Lieve meiden, het was echt een feestje!
Op naar September!


10 opmerkingen:

  1. Waaauuuuaaaawww!!! wat een super pakket heb jij mee naar huis genomen zeg!!! dat ziet er allemaal onwijs gaaf uit!!! en wat heerlijk dat je een stukje van jezelf heb terug gevonden, dat is echt heel belangrijk.. kan je er weer voor een lange tijd tegen aan!!!
    Liefs,
    Kimmie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om al die mooie cadeau's te zien. Zo te lezen was het erg gezellig, je kan nog lekker nagenieten.

    Groetjes,
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. *kuch* die stofjes komen niet bij Kim vandaan hoor! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zo goed om te horen dat je een stukje van jezelf terug hebt gekregen! Het is elke keer weer zo bijzonder en ik hoop dat het steeds weer een stukje beter met je gaat, want je bent het ècht waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Waaaaauw !! Wat heb je daar mooie dingen gekregen en gekocht.

    Die theepot is toch ook wel de favoriet er tussenuit voor mij ;-) Maar niet morsen is de boodschap dan, of kan je het truitje er nog afkrijgen om het te wassen?
    (ik als gespecialiseerde morser... ik denk aan zulke dingen he ;-) )

    Ook die stofjes zijn geweldig fleurig en lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat gezellig!!!! Daar krijg je vast inderdaad energie van!
    Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jullie hebben het lekker laat gemaakt! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Vond het ook erg gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Echt mooie spulletjes heb je gekregen! En super dat je bij Kim dat nog hebt 'meegekregen'!! Je verdiend het!! Je bent inderdaad een prachtig mens!
    liefs, Nancy x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een mooi overzicht van wat je allemaal meegenomen hebt naar huis Jantina! En net wat hierboven ook gezegd wordt: het mooiste van al is dat stukje van jezelf.....nog een paar stukjes erbij.....dat is wat ik je wens. Je bent een lieve, bijzondere meid.
    Liefs
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je kunt niemand anders zijn dan jezelf. Geniet van al het moois dat je hebt gekregen op deze bijzondere dag! Ik ben trots op je dat je dat wat ik je kon geven aangenomen hebt en in je hart hebt gesloten. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Hier word ik weer bij van, dankjewel! ♥