woensdag 13 februari 2013

Snailmail l♥ve! #3

Snailmail is per persoon heel verschillend.
De een vind het vooral fijn hele lange brieven te schrijven, bij de ander gaat het voornamelijk om de extra's die je erbij doet. De een koopt allerlei lievigheidjes, de ander maakt het liever zelf.
Ikzelf ben van èn een lange brief, èn allerlei gezellige extra's.
De meeste maak ik dan zelf, bijvoorbeeld een stempel, een kaartje, een slinger, iets gehaakts, papieren labels, een snailmail pakketje met allerlei maten enveloppen, een klein notitieboekje, magneetjes...
En ik vind het ook wel erg leuk om dan wat dingen te weten van die ander, zodat je diegene "profielgericht" blij kunt maken.
Dat zijn dingen die je natuurlijk prima in je eerste brief kunt vragen #tip

Waar maak jij jouw snailers blij mee?

10 opmerkingen:

 1. De foto's geven weer een hoop inspiratie! Leuk zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met broches, schilderijtjes, prutsels, knutsels.. eigenlijk vanalles en nog wat, waar ik op dat moment zin in heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke foto's :) Mijn handen beginnen er direct van te jeuken. Ik stop in mijn snailmail heel veel verschillende dingen: slingertjes, stempeltjes, mooie plaatjes, stickertjes, kaarten, mijn eigen tekeningen. Nou ja, eigenlijk gewoon alles wat in een enveloppe past en waar ik vrolijk van wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat onwijs leuke plaatjes van mooie dingen die je verstuurd.
  Ik vind het heerlijk om brieven te schrijven, de lengte van de brief ligt eraan hoelang de brief is die ik meestal krijg.

  Ik stuur van alles mee, ik maak zelf soms tags, vlaggetjes, slingers... En koop graag van alles om erbij te doen. En thee doet het ook altijd wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is snailmail? Slakkenpost? Ik weet niet goed wat ik me er bij moet voorstellen. Is het gewoon brievenbuspost of is het nog weer iets speciaals? Fijne avond. Gr. Peta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellig blog! Als mede-snail-mail-liefhebber ga ik je graag volgen!! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je mijn blog hebt weten te vinden! Ik zie dat jij een fervent snailer bent, wat gezellig is dat hè. Ik doe ook altijd een brief of een volgeschreven kaart en stop de envelop vol met leukigheidjes, zelfgemaakt of wat er voor handen is maar wél altijd op de persoon gericht. Dat vind ik supergezellig. Een van de gezelligste en leukste postwisselingen had ik met Carolien (die voor mij heeft gereageerd). Groetjes van Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ff voor de zekerheid...had jij al je post verstuurd?
  Ik hen nog niets ontvangen en ben bang dat het anders is kwijtgeraakt :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een hoop liefs!! En zo leuk zo leuk!!! Ik mag jou blij maken met een doosje splitpennen, want je hebt de giveaway gewonnen op mijn blog. Kun je nog meer moois maken :) Mail je je adres even? Dan stuur ik ze naar je toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ontvangen hoor !
  Hartstikke leuk en bedankt:-)
  En snailmailse verder he !
  Groetjes Claudia

  BeantwoordenVerwijderen

Hier word ik weer bij van, dankjewel! ♥